Gutterommet

VI mimrer oss tilbake til vår og lesernes oppvekst. Nostalgialarm!
Vi er tilbake etter en noe utvidet vinter/påske-ferie. Odd har reist så langt hjemmefra det er mulig å komme, mens Kenneth har gjort det motsatte. Dagens smakstest: Gjende-kjeks og Kick
[DELETE] [EDIT] MP3
Årets første sending er et faktum! OL nærmer seg, og det går ikke upåaktet hen. I smakstesten tester vi tre smaker!
[DELETE] [EDIT] MP3
Siste pod i 2017! Vi smaker på mat som ikke er mat, og vi snakker om de beste julegavene vi har fått. Også synger vi for dere - og bittelitt blokkfløyte. Dere er herved advart. God jul!
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi har endelig rotet oss til å få gjort en innspilling! Snakketøyet får kjørt seg varmt når vi forteller om de første tingene vi svidde av mye penger på å skaffe oss. Vi koser oss med Sursild fra Malaco og eplecider fra Herrljunga.
[DELETE] [EDIT] MP3
Dørene til Gutterommet er igjen åpne, og denne gangen går guttene igjennom en artikkel om barndommens matvaner.  Smakstest : HaPå og Fun Light Fruktfest
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi har laget 50 episoder av Gutterommet, og det feirer vi med første episode av Borgen skole og litt Pasta di Parma. Såpass må man få til når man er halvveis til hundre!
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne episoden har vi igjen flyttet oss fra selve gutterommet  til "furte-bua" i Kenneths garasje. Her serveres fiskepinner, Kuli og Solrik. Vi deler sykkelminner, og Odd fortsetter trenden med å slippe store nyheter på nøkterne måter.
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne episoden serverer Odd restemiddag oppvarmet i mikrobølgeovn. Vi mimrer om telefonbenker og kule ringetoner. Crazy Frog blir også nevnt. 
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi starter sesong 4 med å snakke om hva vi husker av skolestartene våre igjennom årene. For anledningen tester vi også skolebrød/skolebolle (stryk det som ikke passer).
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne sesongavslutningsepisoden befinner Odd og Kenneth seg på kjøkkenet der de prøver å lage scones, slik de gjorde på skolekjøkkenet i 1995. Har de glemt gamle kunster?
[DELETE] [EDIT] MP3
Receive an e-mail digest when there's new content

© 2018 Votable