Gutterommet

VI mimrer oss tilbake til vår og lesernes oppvekst. Nostalgialarm!
Vi er tilbake etter en noe utvidet vinter/påske-ferie. Odd har reist så langt hjemmefra det er mulig å komme, mens Kenneth har gjort det motsatte. Dagens smakstest: Gjende-kjeks og Kick
[DELETE] [EDIT] MP3
Årets første sending er et faktum! OL nærmer seg, og det går ikke upåaktet hen. I smakstesten tester vi tre smaker!
[DELETE] [EDIT] MP3
Siste pod i 2017! Vi smaker på mat som ikke er mat, og vi snakker om de beste julegavene vi har fått. Også synger vi for dere - og bittelitt blokkfløyte. Dere er herved advart. God jul!
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi har endelig rotet oss til å få gjort en innspilling! Snakketøyet får kjørt seg varmt når vi forteller om de første tingene vi svidde av mye penger på å skaffe oss. Vi koser oss med Sursild fra Malaco og eplecider fra Herrljunga.
[DELETE] [EDIT] MP3
Dørene til Gutterommet er igjen åpne, og denne gangen går guttene igjennom en artikkel om barndommens matvaner.  Smakstest : HaPå og Fun Light Fruktfest
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi har laget 50 episoder av Gutterommet, og det feirer vi med første episode av Borgen skole og litt Pasta di Parma. Såpass må man få til når man er halvveis til hundre!
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne episoden har vi igjen flyttet oss fra selve gutterommet  til "furte-bua" i Kenneths garasje. Her serveres fiskepinner, Kuli og Solrik. Vi deler sykkelminner, og Odd fortsetter trenden med å slippe store nyheter på nøkterne måter.
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne episoden serverer Odd restemiddag oppvarmet i mikrobølgeovn. Vi mimrer om telefonbenker og kule ringetoner. Crazy Frog blir også nevnt. 
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi starter sesong 4 med å snakke om hva vi husker av skolestartene våre igjennom årene. For anledningen tester vi også skolebrød/skolebolle (stryk det som ikke passer).
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne sesongavslutningsepisoden befinner Odd og Kenneth seg på kjøkkenet der de prøver å lage scones, slik de gjorde på skolekjøkkenet i 1995. Har de glemt gamle kunster?
[DELETE] [EDIT] MP3
Det nærmer seg sommerferie for guttene på gutterommet. I dag er det store samtaleemnet: Hva lekte du når det regnet? Vi har i den forbindelse også rangert noen brettspill vi satte pris på. Et utvidet smakstest tar for seg Snickers, salte pastiller og Mozell ( som vi forøvrig mistenker at vi h...
[DELETE] [EDIT] MP3
I en uke hvor vi egentlig ikke hadde tid til å spille inn en episode, så forsøkte vi likevel - og det angrer vi ikke på. Vi fikk snakket om hvilke TV-programmer vi måtte ty til når sommerværet sviktet, og vi fikk smakt på alskens godbiter. God pinse!
[DELETE] [EDIT] MP3
Nok en gang er vi ute på tokt. Denne gangen til en arena for de gamle triumfer. Vi tester Gullpinne og Red Bull-Cola. Det er også på tide å åpne "ord og uttrykk"-spalten igjen.
[DELETE] [EDIT] MP3
Vi forteller om hvordan vi feirer nasjonaldagen og smaker på tre forskjellige ting. I tillegg forteller vi lappeskrivingshistorier fra en svunnen tid. Kenneth kommer rett fra jobb, mens Odd kommer rett fra øvelse i Sivilforsvaret.
[DELETE] [EDIT] MP3
Sommeren har kommet til Østfold, så deler av denne episoden spilles inn utendørs. Vi forteller om aktiviteter vi likte å gjøre i hagen når sommeren kom på 90-tallet, og i smakstesten smaker vi på friske smaker.
[DELETE] [EDIT] MP3
En lytter har oppfordret oss til å snakke om konfirmasjoner. Vi deler egne erfaringer og forteller deg hvordan du bør arrangere konfirmasjon for ditt avkom. Vi tester både Dundersalt og Dundermix, og snakker om hvilke aktiviteter og grupper vi forsøkte oss på i barndommen.
[DELETE] [EDIT] MP3
Odd og Kenneth er tilbake etter en noe forlenget påskeferie. Odd forteller villig om en hotellflause han overlevde i Padova, noe som får Kenneth til å fortelle et par historier fra sin tid som nattevakt på hotellet i Askim.  Vi tester BigOne Classic og forteller om russetiden vår. 
[DELETE] [EDIT] MP3
I denne episode snakker vi om vår kjæledyrhistorikk. Dessuten tester vi en akseptabel mengde varer i smakstestsegmentet. Odd føler også at han har blitt FOR tilgjengelig, og han vil gjerne lufte noen tanker rundt dette. Denne episoden ble nesten dobbelt så lang som en vanlig episode ettersom vi h...
[DELETE] [EDIT] MP3
En trofast lytter har gitt Gutterommet isplakater til veggpryd. Dette fører selvsagt til utbredt is-snakk.Odd har kjøpt inn både lakrisbåter og bringebærbåter. Det fører til en ny smaksoppdagelse. Vi får også vite mer om grunnen til at Odd og Kenneth har sameie på en metalldetektor.
[DELETE] [EDIT] MP3
Denne gangen reiser vi på utflukt for å teste ut noe som hittil har vært uprøvd - av de aller fleste mennesker. Vi har også laget hver vår topp 3-liste med våre filmhelter fra 80/90-tall. Vi snakker også litt om hvordan et bilde av terteskjell med reker og hvit saus har skapt blest på Twitter-s...
[DELETE] [EDIT] MP3
Receive an e-mail digest when there's new content